Λίγα λόγια για μας και το βιβλίο

 

γιωργος

Ο Ανθλγος (ΠΖ) Γεώργιος Δημητρόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Κατετάγη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1994, από την οποία και αποφοίτησε το 1996, εντασσόμενος στην οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων το 1997. Έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από όλα τα προβλεπόμενα για τον βαθμό του Σχολεία Ειδικών Δυνάμεων εσωτερικού και άλλα σχολεία εξωτερικού. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων του εσωτερικού, ως εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) και στο Διεθνές Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης (ΔΙΚΕΕ). Επί του παρόντος υπηρετεί στο γραφείο διεθνών εκπαιδεύσεων και συνεργασιών, της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του  Γενικού Επιτελείου Στρατού. Του έχουν απονεμηθεί  ηθικές αμοιβές για τη συγγραφή εγχειριδίων, τη συμμέτοχή του σε ειρηνευτικές αποστολές καθώς επίσης και αμερικάνικο μετάλλιο Στρατιωτικών Επιτευγμάτων (Army Commendation Medal), για την Υπηρεσία του ως Αρχιεκπαιδευτής στην  Πτέρυγα Περιπόλων του ΔΙΚΕΕ της Γερμανίας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό  Πολιτισμό) και του ΑΤΕΙ Πειραιά, (Διοίκηση Επιχειρήσεων). Είναι κάτοχος διπλώματος αγγλικών Α΄ επιπέδου CPE (Proficiency), καθώς επίσης και Ιταλικών και Ισπανικών Γ΄ επιπέδου.

τρασανης

Ο Αρχιλοχίας (ΠΖ) Ευάγγελος Τρασάνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Υπηρέτησε την θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση του Υποδεκανέα. Το 1997 εντάχθηκε πάλι σε αυτές ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρεώσεως και εν συνεχεία ως Εθελοντής Μακράς Θητείας. Έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από όλα τα προβλεπόμενα για τον βαθμό του Σχολεία Ειδικών Δυνάμεων εσωτερικού και αντίστοιχων Νατοϊκών σχολείων εξωτερικού. Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων ανά την επικράτεια και ως Υπαξιωματικός Ασφαλείας στο Γραφείο Ασφαλείας του Ανώτατου Συμμαχικού Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης – Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) στο Βέλγιο. Επί του παρόντος υπηρετεί στο γραφείο διεθνών εκπαιδεύσεων και συνεργασιών της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Του έχουν απονεμηθεί  ηθικές αμοιβές για τη συγγραφή εγχειριδίων, τη συμμέτοχή του σε ειρηνευτικές αποστολές και δραστηριότητες – ασκήσεις, καθώς επίσης και  το μετάλλιο ευδόκιμου υπηρεσίας β΄ Τάξεως.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό). Είναι κάτοχος διπλώματος αγγλικών Α΄ επιπέδου CPE (Proficiency).

Είναι παντρεμένος με την Ζωή Χουλιάρα και πατέρας της Άννας, του Θεολόγου – Ηλία και της Βασιλικής.

Κατεβάστε τον πίνακα περιεχομένων του βιβλίου. 236 σελίδες γεμάτες δράση, 486 φωτογραφίες και 216 σχεδιαγράμματα!